VEGDOG

VEGDOG svarbiausias prioritetas yra naudoti aukštos kokybės, regioninius ingredientus, kai tik įmanoma, ir kruopščiai apdoroti produktus laikantis aukščiausių Vokietijos kokybės standartų.

Vokiečių aviganio mišrūnas Nelsonas sulaukė 16 metų ir 8 metus gyveno veganiškai. Jis buvo gimė gyvūnų prieglaudoje ir buvo įvaikintas, kai jam buvo 2 metai. Nelsonas daugelį metų kentėjo nuo maisto netoleravimo. Veterinarijos gydytojai buvo sutrikę. Jie išbandė viską, ką siūlė rinka: hipoalerginį sausą ir šlapią veterinarų maistą, arklieną, kengūrieną, stručio mėsą ir visą egzotiškos mėsos spektrą, kurį rekomenduoja specialistai esant maisto netoleravimui, su bulvėmis ir be jų, iki BARF. Niekas nedavė norimų rezultatų. Niežtinti oda ir virškinimo trakto problemos nepagerėjo. Netikėtai Nelsono veterinarijos gydytojas rekomendavo susilaikyti nuo visų gyvūninių baltymų. Veganas šuo?

Iš nevilties Nelsono šeimininkė norėjo išbandyti viską ir paprašė veterinarijos gydytojo sukurti receptus, kuriuos galėtų gaminti namuose. Po keturių savaičių Nelsonas nebejautė jokių simptomų! Taip gimė VEGDOG…

Šerti šunį – vilko palikuonį – be mėsos?

Net genetiniu lygmeniu šunys nebėra vilkai. Jau 2013 m. švedų tyrėjo Eriko Axelssono vadovaujamas tyrimas parodė, kad šunys prisitaikė prie žmonių mitybos prijaukinimo metu. Labai ilgą laiką šią dietą daugiausia sudarė augalinės kilmės komponentai. Mėsa buvo prabangos prekė. Todėl šunys niekada negalėjo suvalgyti tiek mėsos, kiek šiandien. Šią adaptaciją galima pastebėti palyginus šunų ir vilkų genetinę sandarą. Šis genetinis pokytis lemia šunų gebėjimą metabolizuoti krakmolą.

Jei jus domina VEGDOG sausas ar šlapias maistas, parašykite mums el. paštu: info@vyp.lt ir mes papildysime savo asortimentą!

Pirkinių krepšelis
Į viršų